Doqsys blog

Hónap: 2015 április

Category icon DoqSys Blog

Állások

published-icon 2015.04.20

Ha magadra ismersz az alábbi pozícióleírásokban és szeretnél egy fiatalos csapatban dolgozni, akkor jelentkezz, mert mindig szükségünk van jó emberekre! Keresünk projektvezetőt és rendszerüzemeltetőr. Az önéletrajzokat a pozíció megjelölésével a hr@doqsys.com e-mail címre várjuk.

Elolvasom
Category icon DoqSys Blog

Kétharmadban vannak az e-számlák a norvég egyetemen

published-icon 2015.04.14

A norvég kormány javaslata az e-számla használatára a közszektorban elégséges motivációnak bizonyult a oszlói egyetem számára az e-számlázás bevezetésére. Az egyetem hamar az e-számlázás híve lett. A Basware megoldásait választották, ami a beszállítók aktiválására fókuszált, így azonnali eredményeket hozott. Egy év alatt az elektronikus számlák aránya 13 százalékról jóval 60 százalék fölé emelkedett.

Elolvasom
Category icon DoqSys Blog

Az e-számla fogadás jótékony hatásai

published-icon 2015.04.08

Akár 90%-al csökken a számlák feldolgozásának költsége: Spórolhat a manuális folyamatok kiküszöbölésével, ilyen például a borítékok kinyítása, számlák adatainak begépelése és a megrendeléssel való egyeztetés. Éljen a korai fizetési kedvezményekkel: 50-60%-a a korai fizetési kedvezményeknek elvesznek a lassú fizetési folyamatok miatt. Az e-számlázás segítségével gyorsabban fel tudja dolgozni a számláit, ezáltal élve a korai kifizetési… Tartalom Megtekintése

Elolvasom
Category icon DoqSys Blog

Kellemes húsvéti ünnepeket!

published-icon 2015.04.03

Minden kedves partnerünknek, olvasónknak, munkatársuknak és családjaiknak nagyon boldog húsvéti ünnepeket kívánunk!

Elolvasom